Welcome Back Home


Het nummer begon allemaal met een appje van iemand:
“Ik ben weer thuis. Hard gewerkt.”

Naomi Snell brengt 10 december haar nieuwe single uit. Het is onderdeel van haar eerste debuut plaat die volgend jaar uitkomt. Het is een warm, nostalgisch nummer. Ze hoopt hiermee luisteraars een warm gevoel te kunnen geven tijdens de koude winterdagen.

Na vele malen te hebben opgetreden en in verschillende genre songs te hebben geschreven is het tijd om nieuw werk uit te brengen.
Of naja nieuw. Sommige nummers stonden al 10 jaar in de kast.
Ze noemt het ook wel een 10-jarig project waarmee ze bezig is geweest.


“De nummers moesten goed worden. Dus heb ik de tijd genomen. Daarnaast was ik als artiest zijnde nog erg zoekende. Er zijn zoveel genre’s die ik tof vind. Toch geeft Soul & Jazz mij het meeste gevoel dat ik niet op de oppervlakte blijf. In aankomende singles laat ik mijn ziel zingen. Ik heb ze jaren meegenomen naar optredens waardoor ik verschillende situaties van me af heb kunnen zingen.”

De eerste keer dat ze het nummer live speelde was bij De Wereld Draait Door (link) “Ik was ZENUWACHTIG, ik had nog nooit voor een publiek gezongen. Maar het was te gek.”

Je partner komt thuis, je bent blij dat hij weer terug is van werk. Je kan eindelijk een lekkere maaltijd voor hem bereiden. Jullie bespreken samen de dag door. Maar is het eigenlijk wel zo’n fijn gesprek? Je komt erachter dat je jezelf tekort doet. Een klein beetje cynisch, maar wel met oprechte liefde geschreven. Ouderwets? Ja, misschien wel! Want hoe lang is het geleden dat alleen de man werkt en de vrouw het huishouden doet?