Welcome Back Home


Het nummer begon allemaal met een appje:
“Ik ben weer thuis. Hard gewerkt.”

Naomi Snell brengt 10 december haar nieuwe single uit. Het is onderdeel van haar eerste debuut plaat die volgend jaar uitkomt.

Na vele malen te hebben opgetreden en in verschillende genre songs te hebben geschreven is het tijd om nieuw werk uit te brengen.
Of naja nieuw. Het zijn nummers die al 10 jaar in de kast lagen.
Ze noemt het ook wel een 10-jarig project waarmee ze bezig is geweest.


“De nummers moesten goed worden. Dus heb ik de tijd genomen. Daarnaast was ik als artiest zijnde erg zoekende nog. Er zijn zoveel genre’s die ik tof vind. Toch geeft Soul & Jazz mij het meeste gevoel dat ik niet op de oppervlakte blijf. In aankomende singles laat ik mijn ziel zingen. Ik heb ze 10 jaar meegenomen naar optredens waardoor ik verschillende situaties van me af heb kunnen zingen.”

De eerste keer dat ze het nummer live speelde was bij De Wereld Draait Door. (link) “Ik was ZENUWACHTIG, ik had nog nooit voor een publiek gezongen. Maar het was te gek.”Je partner komt thuis, je bent blij dat hij weer terug is van werk. Je kan eindelijk een lekkere maaltijd voor hem bereiden. Jullie bespreken samen de dag door. Maar is het eigenlijk wel zo’n fijn gesprek? Je komt erachter dat je jezelf tekort doet. Een klein beetje cynisch, maar wel oprecht met liefde geschreven.